ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ TEBIOME

Επί δύο και πλέον δεκαετίες η TEBIOME κατασκευάζει απαιτητικές, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές εφαρμογές για τις βιομηχανίες των κλάδων τροφίμων και ποτών, χημικών, ενέργειας και φαρμακευτικών προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η TEBIOME είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τις ικανότητές της στην ανάλυση και επίλυση σύνθετων μηχανολογικών προβλημάτων, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους και τη μακρά εμπειρία της. Η εταιρία μας αναλαμβάνει μία γκάμα έργων που εκτείνεται από απλές μηχανολογικές συντηρήσεις έως εξελιγμένα projects μεγάλης κλίμακας για πολυεθνικές σε όλο τον κόσμο.

Η TEBIOME αναπτύσσει, σχεδιάζει και κατασκευάζει Συστήματα Επεξεργασίας Νερού (Water Treatment Systems), Συστήματα Clean-In-Place (CIP), Syrup & Dairy Rooms και άλλες απαιτητικές εφαρμογές με άξονα την ποιότητα και την μακροχρόνια αντοχή.

Όλα τα προϊόντα της TEBIOME σχεδιάζονται από έμπειρους ειδικούς και κατασκευάζονται με τα υψηλότερης ποιότητας μη-διαβρωτικά υλικά.


Τα τελευταία χρόνια η TEBIOME έχει επεκταθεί και διαθέτει γραφεία στην ΕΕ και την Αφρική ώστε να είναι σε θέση να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της, ενώ διαθέτει και ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Αττική.